Saturday, May 27, 2017

Muuta Yksi Asia, Muuta Koko ElämäsiTurha ajatella että "niin paljon tehtävää, pitää saavuttaa kaikki jutut ja edistyä kaikessa yhtä aikaa, että voin olla iloinen", oikeasti riittää että keskittyy muuttamaan elämässään yhden asian kerrallaan, koska yhden asian muuttaminen muuttaa kaiken. Jos kuvitellaan että jollakin on vaikka ongelmia painonsa kanssa, laihduta tavoitepainoon ja kaikki elämässäsi muuttuu, koska asiat johtavat muihin asioihin. Tämä on vain yksi esimerkki, mutta voit soveltaa tätä ihan kaikkeen. Niin kuin dominoita kaataisi, mutta kaatumisen sijaan ne nousevat pystyyn

Teininä menin peilin eteen, olin jonkun verran ylipainoinen ja totesin että minun on pakko tehdä itselleni jotain. Jos en olisi ikinä kiinnostunut ulkonäöstäni, on hyvin todennäköistä etten söisi välttämättä vieläkään naishormoneja ja asiat olisivat täysin eri tavalla. Yksi asia johtaa toiseen ja toinen asia toiseen ja useampaan asiaan, se on väistämätöntä. Pelkkä itsevarmuuden kohoaminen voi aiheuttaa tapahtuman josta on suuret hyödyt sinulle tulevaisuudessa, ainakin oman hyvinvoinnin kannalta, jonka pitäisi olla jokaiselle tärkeää, sen sijaan että teet kompromisseja itsesi kanssa miellyttääksesi muita ihmisiä enemmän (älä leikkaa sielustasi palasia irti, nähdäksesi muiden hymyilevän - ole sinä). Kun yksi asia on muutettu parempaan, saatat tehdä jotain mitä et normaalisti tekisi, joka johtaa parempaan elämään.
 

Saatat vaikka rohkaistua ottamaan itsestäsi valokuvia, uploadamaan niitä irc-galleriaan, sitä kautta saat ensimmäisen tyttöystäväsi, joka rohkaisee sinua olemaan enempi oma itsesi ja on tukenasi kun tulet kaapista transsukupuolisuuden kanssa. Tämä taas johtaa siihen että hankit lähetteen transpolille, saat hormonit ja olet iloisempi kuin ennen, voit paremmin, olet enemmän sinä. Näin minulle kävi. Yksi pieni asia, muutti koko elämäni. Lisäksi ne negatiiviset asiat, jotka tuntuivat silloin hyvin negatiivisilta ja surullisilta, ovat oikeasti vain kasvattaneet ihmisenä ja antaneet uutta näkökulmaa asioihin, josta on hyötyä tavoitellessasi tasapainoa ja mielen rauhaa, joka on suurin rikkaus joka sinulla tai minulla voi koskaan olla. Kukaan ei oikeasti halua olla rikas (Tarkoitan rahallisesti rikas, rikkautta on monenlaista), tai vaikka kuuluisa, jokainen meistä tahtoo vain ja ainoastaan voida hyvin, olla iloinen ja onnellinen. Rikkautta on mielenrauha, terveys ja rakkaus, kun raha taas on vain ja ainoastaan työkalu.

Sinullekin on käynyt niin että olet muuttanut yhden asian elämässäni joka muutti aivan kaiken. Emme vain mieti näitä asioita yleensä, vaikka se olisi erittäin hyödyllistä meille. Asioiden tekeminen tuntuu merkityksellisemmältä, kun tiedostat että uusia ovia avautuu tekemisen myötä kokoajan lisää, asioita joita et olisi osannut mitenkään odottaa tapahtuvan. On vain tärkeää ensin laittaa ne yllätyksen siemenet kasvamaan.


Aloita Positiivinen Tapahtumaketju 


Kun lähdet vaikka luontoon, saatat nähdä vahingossa siilin joka piristää päivääsi
Oikeasti, sinusta voi tulla onnellinen jos muutat vain yhden asian, vaikka siinä onnellisuuden muodostumisessa kestäisi jonkun aikaa, niin voi silti hyvin käydä ja sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Mitkään positiiviset pienet muutokset eivät ole mitättömiä tai turhia elämäsi kannalta. Se mitä teet, tai et tee, sillä on vaikutuksia, itseesi, muihin ja ympäristöösi. Mutta on kuitenkin suurempi todennäköisyys aiheuttaa positiivinen tapahtumaketju, mikäli muutat yhden asian elämässäsi positiiviseen suuntaan, kuin negatiiviseen.

Tykkään ajatella ideoita siemeninä, toteuttamista siemenen/puun kasteluna, positiivisuutta aurinkona ja kun vihdoin saat toteutettua ideasi tai tavoitteesi kokonaan, siitä on kasvanut iso omenapuu. Ja näiden omenoiden siemenistä, alkaa kasvamaan lisää omenapuita, etkä aina edes huomaa sitä. Luulit muuttaneesi vain yhden asian, vaikka muutit oikeasti paljon enemmän ja aloitit siinä samalla monen muun asian muutoksen, muutat jopa muiden ihmisten elämää teoillasi, et vain omaasi.
 

Jokainen meistä luo oman todellisuutensa ja jokainen meistä on yhteydessä toisiinsa ja toistemme tekoihin, moni ei vaan koskaan mieti sitä.

No comments:

Post a Comment