Sunday, May 21, 2017

"Skitsofrenia" Päiväkirjat Part I: Minä ja Aika-Avaruus

"Hän ketä ymmärtää musiikkia, ymmärtää kosmosta" - Egyptian Proverb

Mietin aikaa ja sitä miten aika, universumi ja kaikki toimii. Kirjoitan nyt joitakin pohdintojani ja mietteitäni tänne. Ei voi silleen yhtään epäillä etteikö Concerta toimisi (ADD eli keskittymishäiriöön määrätty lääke johon minulla on resepti). Tällaisten mietteiden ja pohdintojen takia en ota pillereitäni joka päivä, sillä lähden oikeasti miettimään ja tutkimaan ihan liikaa, kaikenlaista maan ja taivaan väliltä, olen hyvin utelias persoona.


Teoriassa Antimateria Mahdollistaa Viidennen Ulottuvuuden


On enemmän kuin mahdollista että tulevaisuus, menneisyys ja nykyhetki tapahtuvat samanaikaisesti, ajatellen että ilman tulevaisuutta ei ole menneisyyttä ja toisinpäin, koska kaikella on vastaparinsa / vastakohtansa - Niin kuin kaikella materialla on antimateriansa, mutta vastakkaisella sähkölatauksella (esim. protoni ja antiprotoni). Antimateria taas teoriassa mahdollistaa mm viidennen ulottuvuuden olemassaolon jota pidämme spirituaalisena ja yliluonnollisena. Miksi viides? Koska tarkoitan neljännellä ulottuvuudella nyt aikaa.

Jokatapauksessa, emme voi nähdä antimateriaa, samalla tavalla kun emme niin sanotusti voi nähdä asioita mitä ihmiset pitävät "yliluonnollisina" (pidämme ihmisinä automaattisesti kaikkea yliluonnollisena mitä emme osaa ymmärtää, joskus pidimme mm salamoita yliluonnollisina asioina). Antimateriaa kuitenkin on olemassa, joka teoriassa mahdollistaisi myös sielun olemassa olon joka olisi siis viidennessä ulottuvuudessa. Kaikki materia josta koostut, sillä on myös antimateriansa, jota ihmissilmä ei voi havaita, koska pystymme havaitsemaan vain ja ainoastaan kolmiulotteisesti.

Kuvitelkaa kaksiulotteinen maailma. Kuvitelkaa miten kaksiulotteiseen maailmaan työnnetään kolmannesta ulottuvuudesta esine, kaksiulotteisen maailman ihmiset eivät pysty havaitsemaan tätä esinettä, niin kauan kun se ei ns "kosketa kaksiulotteisuutta" (en osaa muotoilla tätä nyt paremmin, mutta toivon että ymmärrätte). Jokatapauksessa, se näyttäisi kaksiulotteisessa maailmassa siltä kuin ilmaan ilmestyisi yhtäkkiä esine osittain, tai kokonaan, riippuen siitä miten paljon se olisi kaksiulotteisessa ulottuvuudessa. Mikäli meidän kolmiulotteiseen todellisuuteen joku työntäisi käden viidennestä ulottuvuudesta (mikäli aikaa pidetään neljäntenä ulottuvuutena), mitä emme voi havaita, se näyttäisi juuri siltä kuin ilman läpi vaan tulisi jotain "tyhjästä", joka taas näyttäisi meistä automaattisesti "yliluonnolliselta" tai vaihtoehtoisesti yrittäisimme selitellä itsellemme miten vain hourailemme ja olemme mieleltämme sairaita.


Tulevaisuus on jo Olemassa ja Tapahtunut


Mutta se siitä viidennen ulottuvuuden ja antimaterian miettimisestä. Palataan takaisin neljännen ulottuvuuden eli ajan pohdintaan. Mikäli tulevaisuus, menneisyys ja nykyhetki tapahtuvat samaan aikaan, ja/eli tulevaisuuden puuttuminen sulkisi menneisyyden pois ja toisinpäin, tarkoittaa se käytännössä sitä, että nämä asiat joita pidämme "ennustamisena, enneunina ja intuitiona", ovat mahdollisia vain siksi, koska tulevaisuus on jo olemassa ja tapahtunut. Emme voi tarkastella mitään sellaista, mitä ei jo ole olemassa.
Voimme tutkia historiaa, koska se on ollut ja on olemassa, voimme katsella ympärillemme nykyhetkessä koska se on olemassa, ja meillä voi olla jopa mahdollisuus nähdä tulevaisuuteen (käyttäen oikeita työkaluja) koska tulevaisuus on jo tapahtunut ja tapahtuu kokoajan samanaikaisesti nykyhetken kanssa - Esimerkiksi vaikka vuoden 2268 kesäkuun kuudes päivä klo 17:44, tapahtuu juuri nyt samanaikaisesti tämän hetken kanssa jota juuri nyt elämme.

Pidämme yliluonnollisena vain sitä mitä emme osaa vielä ymmärtää - ei sen ihmeellisempää, emme vain vielä täysin ymmärrä kaikkea. Jotkut ihmiset käyttävät työkaluina Tarottia ennustamiseen ja joillekin tulee joskus vahva intuitio jostakin asiasta. Tarotin suuren arkanan kortit viittaavat kohtaloon ja pienen arkanan kortit asioihin joihin voimme itse vaikuttaa. Onko tämä sitten oikeasti totta? Itse sanoisin että en ole varma, mutta kallistun hieman enemmän kyllä:n puoleen, kun huomioin mukaan omat kokemukseni. En silti väitä tietäväni mitään. Olen agnostikko, en sokeasti usko johonkin, tai todisteiden puuttuessa kiellä (kaikki harmaan, valkoisen ja mustan eri sävyt, ovat parempia kuin pelkkä kyllä tai ei), tiedän vain sen että viisas on oikeasti se ketä ymmärtää ettemme tiedä melkein mitään - suuren egomme takia luulemme ja väitämme tietävämme kaiken, mutta se on vain osa ihmisyyttä.Miten Tulevaisuuden Näkeminen Käytännössä Toimii?


"Hän ketä ymmärtää musiikkia, ymmärtää kosmosta" sai minut miettimään aikaa, tulevaisuutta ja kohtaloa (mikäli kohtalo on siis olemassa). Ja mikäli Tarotit ovat tai olisivat oikeasti toimiva työkalu tulevaisuuden näkemiseen, niin miten ne sitten käytännössä oikeasti toimisivat?
Tarottien mukaan voimme vaikuttaa tulevaisuuteemme, mutta elämässämme on myös tiettyjä tapahtumia/"pisteitä", joihin emme voi vaikuttaa, vaan päädymme niihin joka tapauksessa (kohtalo). Tämä tarkoittaa sitä että olisi olemassa kohtalo, mutta myös vapaa tahto (50/50).

Mietin lausetta "Hän ketä ymmärtää musiikkia, ymmärtää kosmosta" ja lähdin ajattelemaan mielessäni musiikki-albumia. Kuunnellessasi albumia, et voi pelkällä olemassaolollasi vaikuttaa siihen kuinka kappale on rakennettu, koska se on jo luotu/kirjoitettu/tehty. Voit kuitenkin albumin kappaleiden välissä tehdä mitä haluat, voit stopata levyn ensimmäisen biisin jälkeen ja puuhailla omiasi.
Numerot kuvaavat albumin kappaleita (tai kohtalon "pisteitä"):
1--2---3-----4----5------6-----7-->

Tämä on pelkkää teorisointia ja pohdintaa, mutta mikäli tulevaisuus tapahtuu kokoajan yhtä aikaa menneisyyden kanssa, on se jo olemassa, jonka takia sitä voi lukea/nähdä/ymmärtää. Ja mikäli tämän lisäksi kohtalo on oikeasti olemassa (kuten se itseasiassa onkin, jos tulevaisuus tapahtuu yhtä aikaa menneisyyden kanssa), on se jo kirjoitettu/tehty/koettu (mitä tahansa sanaa haluatkin tästä sitten käyttää. Käytän useampia, jotta tämä olisi helpompi sisäistää) vaikka elämmekin nykyhetkessä, koska aivomme ovat rajalliset.

Näitä asioita pohtiessa voi todeta että tulevaisuuden näkeminen on siis mahdollista, koska oikeastaan se olisi vain verrattavissa siihen, kun luet vaikka kirjaa, ja kesken ensimmäisen luvun, luet kirjan puolesta välistä jotain (Voit lukea sen, koska se on jo olemassa!). Toinen esimerkki joka auttaa havainnollistamaan on että kuuntelisit jotain albumia ensimmäistä kertaa, ja kesken ensimmäisten kappaleiden kuuntelisit jotain levyn loppupuolelta hetken ja palaisit takaisin kuuntelemaan kappaletta johon jäit - Se mitä on jo olemassa, on mahdollista havaita oikeita työkaluja apuna käyttäen.


Seuraammeko alitajuisesti tulevaisuuden jättämää jälkeä, vai olemmeko pelkkää dataa levyllä?


"Hän ketä ymmärtää musiikkia, ymmärtää kosmosta". Kaikki maapallolla värähtelee, musiikki ja ääni ovat värähtelyä. Kuunnellessasi musiikkia, äänellä kestää tietty aika saavuttaa korvasi, jolloin voit prosessoida sen aivoissasi. Tämä (ja numerologia) sai minut miettimään tietokoneita ja sitä miten tietokoneilla on lukunopeus - Se kuinka kauan tietokoneella kestää lukea kovalevyltä dataa ja prosessoida sitä. Tämä data on koodia, joka koostuu kirjaimista ja numeroista, koodin toiminto riippuu siitä miten numerot ja kirjaimet ovat järjestetty tai järjestäytyneet.

Mikäli tulevaisuus tapahtuu yhtä aikaa menneisyyden kanssa, olisiko mahdollista että tapahtumat jättäisivät jälkeensä "koodia" (käytän tätä sanaa jotta tätä olisi helpompi sisäistää), vähän kuin numeroita - Mahdollisesti antimateriaa jota emme voi nähdä, mutta jota alitajuisesti seuraamme/luemme/prosessoimme saavuttaaksemme tulevaisuuden tapahtumat, jotka ovat jo olemassa? Tätä kysymystä pohtiessa on hyvä muistaa, ettei energiaa voi koskaan täysin tuhota, ainoastaan siirtää.

Mikäli kvanttifysiikka [eng quantum psyhics tai quantum theory] on oikeassa, "spirituaalisen" dimension olemassa olo on teoriassa mahdollista joka mahdollistaa sielun olemassaolon, mutta olisiko vielä sekin mahdollista että alitajuisesti seuraamme/prosessoimme jälkeä tulevaisuudesta?
Ehkä olemmekin pelkkää dataa valtavalla blu-ray levyllä (galaksimmekin on sattumalta spiraali joka muistuttaa dvd-levyä) ja vapaa tahto on pelkkä illuusio, josta pidämme epätoivoisesti kiinni säilyttääksemme järkemme.


Jälkikäteen luin kaiken kirjoittamani ja mietin että mitä helvettiä.

2 comments:

  1. Terve kaveri! Olen FaceBookissa nimellä Miia Ylitalo. Blogisi on todella kiehtova ja olet muutenkin kiehtova ihminen :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terve terve ja kiitoksia <3 Tule chattailemaan facebookissa kun kerkeet? :)

      Delete