Thursday, June 08, 2017

Kesäkunto 2017: Venuksen söpö masu & Transjuttuja

60/169, laihdutus melkein maalissa!
Tadah! "Tranny shemale pippelityttö leikisti nainen" ja masuni jota en oikeasti IKINÄ näyttele kellekkään. Tai ainakaan aiemmin en sitä ole esitellyt, mutta nyt asiat alkavat olla toisin. Kesäkunto 2017.

Laihdutukseni on edistynyt erittäin positiivisesti, tavoitteenani on 58kg ja painan tällä hetkellä hieman alle 60kg (59,7kg). Olen tästä erittäin tyytyväinen, sillä en ole yli neljään vuoteen painanut näin vähän. Minulla on pitkään ollut tavoitteena (tavallaan) laihduttaa, mutta se on aina syystä tai toisesta mennyt päin helvettiä. Pääsyynä itsehillinnän puute, jonka voi olettaa ADD:ta sairastavalla ihmisellä olevan keskivertoa huonompi, koska impulsiivisempi ajattelumekanismi.

Olen kuitenkin saanut itseni vihdoin kontrolliin, kiitos ruokavalioni jota noudatan tiukasti: ketogeeninen dieetti ja intermittent fasting, jotka toimivat käsikädessä yllättävän loistavasti, tai jos täysin rehellisiä ollaan niin aivan helvetin hyvin. Mainitsinkin tästä jotain pientä viimeisimmässä kuulumisia kirjoituksessani.

Tämä on ehdottomasti tehokkain tapa pudottaa painoa, suosittelen lämpimästi kaikille joilla on kilojensa kanssa ongelmia! Olen laihtunut tällä nyt suunnilleen yli kahdeksan kiloa.

 

Transprosessissa matka kohti eteenpäin


Hankin omalääkäriltäni uuden lähetteen transpolille (vanha lähetteeni ei ole enää voimassa tietenkään), kun sain kuulla eräältä kivalta transnaiselta mielenkiintoista infoa silikonitisseistä (on hauskaa käyttää epävirallisia termejä) ja niiden korvattavuudesta mikäli rinnat eivät ole hormoneilla kasvaneet tarpeeksi. Olen erittäin hämmentynyt siitä miksi minulle ei olla infottu tästä aiemmin? Noh, jokatapauksessa, tissileikkauksen ilmeisesti saa julkisella puolella joko erittäin halvalla, tai sitten kokonaan korvattavana, en nyt oikein jostain syystä muista kumpi se oli, mutta erittäin hyviä uutisia kuitenkin minulle. Omat rintani kun eivät hormoneista kasvaneet "ketunkuonoista" ihmeellisemmiksi, vaikka hormonit ovat muuten kaikin puolin naisellistaneet minua. Hävisin geenien tissilotossa, mutta muilla osa-alueilla meni paremmin.

Nyt pitää vain odotella että transpoli ottaa minuun yhteyttä, jonka jälkeen pääsee keskustelemaan näistä asioista kasvotusten, jonka jälkeen jossain välissä on mahdollista päästä leikkausjonoon. Näin niin kuin pähkinänkuoressa. Tässä menee tietysti aikaa inhottavasti, mutta ei se mitään, sillä aikaa voin panostaa muihin asioihin kehossani, kuten vaikka vyötärön kapeuteen jonka kaventaminen on vittumainen prosessi, josta kirjoittelen sitten lisää kun se on hiukan ajankohtaisempaa.

Sitä saa mitä tilaa


Tällä hetkellä blogissani on meneillään äänestys siitä millaista sisältöä ihmiset tahtovat nähdä eniten. Äänestyksen mukaan ihmiset haluavat tähän mennessä eniten seksuaalista sisältöä ja tämän jälkeen transsukupuolisuutta käsittelevää, kauneudenhoitoa, kuulumisia ja musiikkiani. Se että ihmiset ovat eniten seksuaalisen sisällön perässä oli jotenkin arvattavissa, koska ihmiset ovat vain ihmisiä, seksuaalisia olentoja joilla on tarve lisääntyä ja jyystää keittiön pöydällä - Joka on tietysti ihana juttu.

Istuskelen tätä kirjoitusta lopetellessani mustalla toimistotuolillani, samat alusvaatteet päällä kuin kuvassa. Halusin lopettaa tämän postauksen jotenkin kivasti, mutta koska en keksinyt mitään ajattelin vain kertoa siitä mitä minulla on päälläni, joka on aika kehari tapa lopettaa postaus.
__________________________________________

Muita kirjoituksiani jotka saattavat kiinnostaa sinua:

No comments:

Post a Comment