Wednesday, June 07, 2017

OLET YHTÄ SEKSIKÄS KUIN SEURASITahtoisitko löytää itsellesi kivan naisen jota jyystä keittiönpöydällä aina kun tulee tilaisuus? Vaiko kenties haluat itsellesi komean miehen, joka jyystää sinua keittiönpöydällä ja jonka kanssa jonain päivänä mennä kihloihin? Oli miten oli, kirjoitan nyt jostain mikä vaikuttaa kumppanin etsimiseen yllättävän paljon, vaikkei sitä ehkä ensin uskoisi. Huomioi kuitenkin että tämä ei koske niitä jotka metsästävät roguena internetin lihatiskiltä (esimerkiksi alastonsuomi) seksiseuraa.

Onko sinulla kavereita joiden kanssa liikut, jotka vaikuttavat muiden silmään täysiltä idooteilta käytöksensä takia? Vaikuttavatko kaverisi siltä että he ovat henkisellä tasolla mulkosilmä paviaaneja? Mulkosilmä paviaanit ovat varsin mukavia, mutta eivät kuitenkaan miellytä kaikkien aisteja valitettavasti. On tärkeä tajuta, että jos kaverisi ovat mulkosilmä paviaaneja henkisesti, sinäkin vaikutat mulkosilmä paviaanilta muiden mielestä. Seura jossa liikut, vaikuttaa siihen millä tavalla sinut nähdään.

Vilkaise ystäviäsi, jos seurueesi näyttää koostuvan mukavista ja menevistä ihmisistä joilla on hyvä huumorintaju, sinäkin vaikutat sellaiselta muiden silmään. Joka on varsin iso plussa, etsiessäsi itsellesi seuraa seurueesi ollessa mukanasi. Pelkästään jo kaveriesi perusteella sinusta muodostuu mielikuva. Mikäli tämä mielikuva ei ole kovinkaan positiivinen, tarvitsee sinun nähdä vaivaa muuttaaksesi sitä, sinun tulee osoittaa että on tapahtunut väärinkäsitys etkä ole oikeasti paviaani.

Tämä voi hyvin päteä myös somessa, hyvänä esimerkkinä facebook. Mikäli kaverilistallasi on paljon perverssejä (kuten minulla), vaikutat helposti itsekin perverssiltä. Mieti siis millaisilla ihmisillä ympäröit itsesi.


Ole tarkkana kun puhut ystävistäsi


Tämä kaikki pätee myös silloin kun kaverisi eivät ole edes paikalla. Kun kerrot kavereistasi, toinen muodostaa automaattisesti sellaisen käsityksen että olet samanlainen kuin ystäväsi, sillä miksi muuten pitäisit heitä kavereinasi? Kaveeraamme helpommin ihmisten kanssa, joiden kanssa meillä on jotain yhteistä.

Jos kerrot kavereistasi jotain noloa liittyen vaikka seksipuuhiin, sinusta ajatellaan samaa. On siis erittäin huono idea lähteä kertomaan noloja asioita ystävistäsi muille, vaikka itse pitäisitkin niitä hauskoina. Et saa lisäpisteitä siis tällä tavalla, sen sijaan keskustelukumppani alkaa miettimään miksi ihmeessä liikut tuollaisten ihmisten seurassa? Oletkohan itsekin vähän häiriintynyt tapaus?

Tämän takia kannattaa kertoa vain positiivisia juttuja ystävistään muille. Voit vaikka sanoa kaverillasi olevan iso penis. Tämä kannattaa kertoa silloin kun keskustelukumppanisi vähiten tätä odottaa. Okei, nyt vain vitsailin. Jatketaanpa taas tosissaan kirjoittelua. Voit kertoa vaikka siitä kuinka hyvin kaverillasi menee suhteessaan, tai jotain muuta kivaa, vaikuttaaksesi oikein suloiselta ihmiseltä.
__________________________________

Samankaltaisia kirjoituksiani jotka saattavat kiinnostaa sinua:

1 comment:

  1. Olihan tää paskaa sarkasmia? :D
    Siis kuka luulee, että juoruava ihminen on millään tasolla samanlainen kuin ihmiset, joiden kanssa hän on? Tyhmä juoruiluja toki, mutta ekana kyllä käy sääliksi kavereita, jotka sellaiselle ihmiselle on luottanut asioitaan kuin se, että tää juoruaja on mitenkään samanlainen kuin juorun kohteena oleva kaveri.

    ReplyDelete