Sunday, June 04, 2017

SUURIN VIRHEESI FLIRTATESSASI NAISILLE


95% miehistä

"Kehuin tuota kaunista naista juuri erittäin kauniiksi, miksi hän ei lämmennyt minulle tai edes piristynyt?"

Mieti montako kertaa kauniita ja/tai seksikkäitä naisia kehutaan kauniiksi pelkästään vaikka kuukauden sisällä. Voin sanoa että erittäin monta kertaa. Kun jatkuvasti kuulee tuhannelta eri mieheltä "Olet kaunis", ei se enää paljoa tunnu missään mitenkään ihmeellisesti. Siihen tietyllä tapaa turtuu, vaikka se onkin aina ihan mukavaa kuultavaa, mutta tämä ei tietenkään riitä.

Jos lähdet iskemään kaunista naista, on parempi kehua naisessa jotain muuta kuin kauneutta, jäät paremmin mieleen ja yllätät erittäin positiivisella tavalla. Minua sanottiin noin viikko sitten järkeväksi, jota en kuule kovinkaan usein (valitettavasti), tämä yllätti minut ja jäi vahvasti mieleeni, piristäen minua erittäin paljon. Tuhannet "olet kaunis" kehut taas menevät jo toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, eivätkä oikeasti jää mieleen.

Jos joku saa jatkuvasti kehuja ulkonäöstään, tiedät että omien kohteliaisuuksiesi täytyy käsitellä oikeasti jotakin aivan muuta, muuten et erotu muista kehujista. "Olet kaunis" kehullasi et siis jää mieleen koska et herätä toisessa tarpeeksi paljon tunne-energiaa joka jättäisi vahvan muistijäljen - Et siis tee niin suurella todennäköisyydellä vaikutusta henkilöön jota koitat vikitellä juomaan kahvia kanssasi.

Älä vaikuta siltä että kusetat


Muista kuitenkin että sinun täytyy vaikuttaa absoluuttisen rehelliseltä kehuessasi toista, jos kehut toisen älyä, kiltteyttä, harrastuksia, tai mitä sitten keksitkään, et saa missään nimessä vaikuttaa siltä että koitat vain mielistellä, sinun tulee oikeasti tarkoittaa sitä mitä sanot. Se kyllä näkyy sinusta tarkoitatko vaiko etkö tarkoita sanomisiasi. Et saa vaikuttaa siltä että tarkoituksella kalastat vastareaktiota, tai asiat menevät suoraan sanottuna täysin vituiksi.

Kehumalla muuta kuin ulkonäköä, näytät että olet kiinnostunut muistakin asioista kuin ulkonäöstä, joka on varsinkin naisille erittäin tärkeää. Jollei sitten ole kyseessä joku horo jota kaikki kylän miehet panevat maanantaista sunnuntaihin (jossa ei tietenkään ole mitään väärää). On tärkeää vaikuttaa siltä että haet jotain syvällisempää, ihan oikeasti! Vaikutat silloin myös mukavammalta tyypiltä ja kanssasi on kivempaa olla.

Seuraavalla kerralla kun lähdet iskemään naista, kehu jotain muuta kuin ulkonäköä (antamatta toiselle kuitenkaan sellaista käsitystä että toinen on mielestäsi vastenmielinen), näin pääset suuremmalla todennäköisyydellä seuraavalle tasolle.
____________________________________________
  
Muita kirjoituksia jotka saattavat kiinnostaa sinua:

No comments:

Post a Comment