Saturday, July 08, 2017

ETKÖ SAA SEKSIÄ? LUE TÄMÄ KIRJA! ;)

Kirjastosta lainaamani kirja joka paljastaa hurmauksen salat  <3
Onko naisten tai miesten iskeminen hankalaa? Onko vaikea päästä samalle aaltopituudelle? Et oikein tiedä mitä sanoa missäkin tilanteessa? Etkä osaa ehkä oikein tulkita toisen ihmisen elekieltä, joka jatkuvasti viestittää sinulle onko toinen sinusta kiinnostunut vai ei. Ole nyt täysin rehellinen itsellesi, olisiko naisten iskemisessä parantamisen varaa? Parempi seksielämä tekisi sinut varmasti iloisemmaksi ja itsevarmemmaksi, eikö vain? Kaikkihan me tykätään seksistä ja tahdomme elämäämme mahdollisimman paljon nautintoa, se on sanomattakin selvää.

Jos taas et ravaa vain seksin perässä, tahtoisit varmasti tietää kuinka iskeä itsellesi potentiaalisen seurustelukumppanin joutumatta friendzonelle. Ehkä oletkin joutunut friendzonelle, tietämättä täysin miksi, ehkäpä jos olisit tehnyt jotain toisin et olisi nyt friendzonella?

"Viettelyn jalo taito" on graalin malja liittyen toisen hurmaamiseen


Henrik Fexeusen kirja "Viettelyn jalo taito" on graalin malja liittyen toisen hurmaamiseen, kirjasta löytyy vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin joita esitin ja paljon muuhunkin joista on sinulle taatusti hyötyä saalistaessa itsellesi seksiseuraa taikka tulevaa seurustelukumppania. Vaikket normaalisti lukisikaan kirjoja, niin suosittelen sinua lukemaan juuri tämän kirjan. Kirjassa on "168 vinkkiä, miten saat hänet", joista pari löytyy blogistanikin, koska koin tarvetta jakaa ne mutta omin sanoin kirjoitettuna, toivoen että niistä olisi jollekin apua  - Nämä postaukseni ovat "Suurin virheesi flirtatessasi naisille" ja "Olet yhtä seksikäs kuin seurasi".


 

En ole enää niin sokea kehonkielelle


"Viettelyn jalo taito" käsittelee mm. kuinka tehdä hyvä ensivaikutus ja kuinka olla mahdollisimman vetovoimainen muiden silmissä. Kirja käsittelee myös paljon kehonkieltä ja sitä kuinka tunnistaa kiinnostuksen kohteestasi merkkejä, jotka viittaavat hänen olevan kiinnostunut sinusta. Lukiessani tätä kirjaa yllätyin monta kertaa, koska sain huomata miten aikaisemmin elämässäni on ollut monesti tilanteita, joissa toinen on ollut kiinnostunut minusta, mutta en ole hölmöyttäni vain tajunnut sitä.
Kirja myös kertoo siitä, kuinka ylläpitää toisen kiinnostusta, silloin kun olet saanut hänet kiinnostumaan sinusta ja paljon muuta. Suosittelen lämpimästi tämän teoksen lukaisua, sillä se todellakin tulee parantamaan mahdollisuuksiasi, ja vaikka kirja on miehen kirjoittama, soveltuu se lukemistoksi molemmille sukupuolille.

Tämä postaukseni karkeasti pähkinänkuoressa: Lue tämä kirja ja noudata sen oppeja niin saat paremmin pillua tai kyrpää, tai mitä ikinä sitten haluatkin, ehkä vaikka sen parisuhteen jos sydämesi himoaa sellaista <3
 ______________________

Muita kirjoituksiani jotka saattavat kiinnostaa sinua:

No comments:

Post a Comment