Monday, July 17, 2017

Postaan vaikka alastonkuvia jos siltä tuntuu - Irti orjamentaliteetista & Uteliaisuus on positiivista
On erittäin motivoivaa kirjoitella sillä molemmat blogini ovat keränneet paljon tuntemattomien ihmisten kehuja viimeaikoina. Ihmiset näyttävät arvostavan avoimuutta hyvin paljon, joka on piristävä asia. Olen myös löytänyt uusia ihania kavereita jotka vibraavat samalla aaltopituudella kanssani, joka on tehnyt minua hieman enempi onnelliseksi. Tämä on tapahtunut vain kirjoittelemalla avoimemmin itsestäni, tekimisistäni ja ajatuksistani. Sitä todellakin houkuttaa vain sitä mitä on, ja harvemmin sitä mitä haluamme, saamme takaisin heijastuksen itsestämme.

Mistä lähtien uteliaisuudesta tuli negatiivinen asia?


Mutta ehkä eniten yllätyin siitä, miten toinen blogini sai myös hyvän vastaanoton, vaikka käsitteleekin asioita jotka ovat monelle hieman hämäriä. Toinen blogini ei ole niin suosittu kuin tämä, mutta tykkään silti kirjoitella sinne asioita, koska en kirjoita näitä suosion takia.
Ne pari negatiivista kommenttia joita toinen blogini on saanut, hämmentää minua, sillä mistä lähtien utelaisuudesta on tullut negatiivinen asia? Olen utelias ihminen ja tutkin vähän kaikenlaista mikä sattuu kiinnostamaan milloinkin, ja monesti kiinnostuksen kohteeni nielee minut melkein kokonaan joksikin aikaa, koska mietin sitä niin intensiivisesti.

Irti muiden mielipiteiden kahleista tekee onnellisemmaksi


Miksi vain pois sulkea mystiikkaa sun muuta sellaista elämästään, kun sitä on paljon mielenkiintoisempaa ihmettellä ja mietiskellä, mutta varsinkin ihmetellä. Sitä voisi tietysti olla ihmettelemättä muiden mieliksi, mutta se olisi vain alistumista orjamentaliteetille jota vastustan. On vapauttavan tuntuista kirjoitella avoimesti kaikista kiinnostuksen kohteistaan, olivat ne sitten mitä tahansa - Kaikki me haluamme olla onnellisia ja yksi tapa olla onnellisempi on olla vähemmän kahlittuna muiden mielipiteisiin, ja on hyvä muistaa että muiden mielipiteet meistä eivät määritä meitä, meitä sattuu negatiivinen palaute, vain jos uskomme siihen itse.

Saattaa jopa olla jännittävää seurustella sellaisen kanssa, joka on kiinnostunut asioista "hieman" laajemmin tai sellaisen kanssa joka tuijottaa maailmaa "kaninkolosta" käsin, vaikka välillä epäilisikin toista vain hulluksi, kun oma rationaalinen ja kaikkea kyseenalaistava mieli ottaa vallan. Niin kuin kuuluukin, sillä jos emme tekisi näin emme olisi sen kummempia kuin vaikka kristityt jotka uskovat sokeasti jumalaan. En väitä että eläisimme jossain Narniassa, mutta vaikka eläisimmekin jossain sen tapaisessa, sen saa selville vain jos uteliaisuus ja aika riittää. Ei uteliaisuus ole huono asia, eikä omaa utelaisuuttaan tule hävetä, sillä utelaisuus tuo paljon elämäniloa. Kuka olet silloin kun sinulla ei ole mitään? Tieto on ainoa valuuttta jota kannat mukanasi silloin kun sinulla ei ole mitään.

Jos tekee mieli uploadailla seksimau-kuvia, niin teen sen


Kirjoitan siis mistä haluan, silloin kun haluan ja laataan nettiin sellasiia kuvia kuin haluan, miksi ei? Jos joku siitä vetää herneitä nenäänsä, niin se johtuu vain hänen omista epävarmuuksistaan, sillä miksi muuten joku välittäisi puolituntemattoman tai tuntemattoman transun jutuista ja elämästä niin negatiivisen voimakas tunteisesti? - Varsinkin kun ei tapahdu mitään moraalisesti väärää.
2014 vuoden aikana aloinkin tietämättömyyttäni uskomaan muihin, kun he sanoivat että minulla on vain erittäin huono itsetunto ja sen takia laitan paljastavia kuvia nettiin. Nauran tätä kirjoittaessani, sillä he olivat vain puoliksi oikeassa. En voi kiistää etteikö silloiset suuremmat kehodysforiani olisi olleet osasyynä seksuaalisen hyväksynnän (onko tämä oikea sana?) hakemiseen, mutta kyse ei ollut vain siitä.

Mitä väärää on saada huomiota?


Mitä väärää on saada huomiota? Mitä väärää on nostaa todennäköisyyttään löytää juttuseuraa, kavereita, tai jopa mahdollista seksiseuraa ja kumppania, käyttämällä omaa ulkonäköään hyväksi?
Mitä väärää on valokuvissa ja seksissä, varsinkin kun seksi on aivan helvetin kivaa - Tavoittelemme nautinnollista elämää ja mielen tasapainoa. Mikä tekee näistä kaikista moraalisesti väärää? Ei mikään. Ei ole väärin irtautua muiden mielipiteiden ja vääristyneiden arvojen asettamista kahleista, se on keino olla onnellisempi.

"Olet vain epävarma" on täyttä naalin paskaa, koska monet ketkä näitä postaavat, postaavat niitä siksi, koska he ovat itsevarmoja ulkonäöstään, tai metsästävät seuraa, seksiä tai parisuhdetta. Seksi on kivaa, eikä siitä kuulu luopua tai painaa lapasella, vaikka mm. kristinuskon jumala näin haluaisikin. "Ei saisi harrastaa seksiä vasta kuin avioliitossa" ja silloinkin pimeässä peiton alla. En tiedä mistä tämän jumalan tähän nyt vedin, mutta jokatapauksessa: kristinuskon jumalan ja kirkon tavoite on vain viedä ihmisiltä mahdollisimman paljon heidän omaa valtaansa ja kykyä ajatella omin aivoin, eli tehdä ihmisistä mahdollisimman paljon epäinhimillisiä - Mikäli siis jos koko kristinuskon jumalaa on edes olemassa, jota vahvasti epäilen. Ei voi kieltää etteikö uskonnot olisivat vaikuttaneet vuosien saatossa paljon siihen, millaisessa valossa ihmiset näkevät seksin ja monet muutkin asiat.

Oli kiva taas purkaa ajatuksia. Nyt varmaan menen purkamaan muita juttuja, tai pelaamaan Simssiä, jotta voin sytyttää Simssien talon tuleen ja tappaa kaikki.
_____________________________

Muita kirjoituksiani jotka saattavat kiinnostaa sinua, tästä ja toisesta blogistani:

2 comments: