Tuesday, July 11, 2017

Suhteeni uudet pelisäännötSovimme poikaystäväni kanssa suhteemme pelisäännöt, vai pitäisikö sanoa petisäännöt uusiksi. Molemmilla on nyt lupa käydä muidenkin kanssa sängyssä kunhan emme rakastu heihin, itsellä tosin rajoituksena se ettei muita miehiä, sillä halusinkin sen menevän näin. Olemme jutelleet tästä ennenkin, mutta nyt vihdoin löimme tämän lukkoon. Rakkaus ja seksi ovat kuitenkin eri asioita, eikä parisuhteen tarkoitus ole laittaa toista häkkiin, vaan välittää ja rakastaa.

Emme ole puhtaita valkosia joutsenia tai Disney-sadusta


Rakastan poikaystävääni hyvin paljon, mutta ristiriitaisesti mieleni tekisi myös harrastaa seksiä naisen kanssa, minkäs sitä itselleen ja omille seksuaalisille himoilleen mahtaa. Ihmiset eivät muutenkaan ole seksin suhteen niin monogamisia, kuin mitä ihmiset haluavat uskotella itselleen. Emme ole valkoisia puhtaita joutsenia tai Disney-sadusta, vaikka niin olisikin erittäin kaunista ajatella. On turha sotia todellista luontoamme vastaan.

Lisäksi on hyvä ajatella, että mikäli jotain ikävää tapahtuisi, eli toinen rakastuisi johonkin toiseen. Se vain viittaisi siihen ettei meitä oltu tarkoitettukaan yhteen - Ja elämä jatkuu. Mutta mikäli tämmöistä oikeasti pelkäisi, se vain johtuisi omista epävarmuuksistaan, epävarmuus siitä miten oma rakkaus ei olisi riittävää, vaikka se todellisuudessa on. Se tapahtuu, jonka on tarkoitetukin tapahtuvan.

Olemme helposti mustasukkaisia toisesta lähinnä omien epävarmuuksiemme takia, sekä mahdollisesti sen takia miten monet nisäkkäät haluavat myös uroksen jäävän vahtimaan poikasia ja niin edelleen. Pitäisi kirjoittaa loistavia postauksia, mutta en jumalauta jaksa alkaa kirjoittamaan biologisista syistä tähän.

Monet rupsahtavat parisuhteissa


Monet sitäpaitsi rupsahtavat parisuhteissa, ensin panostavat ulkonäköönsä kovalla vaivalla, kunnes tapaavat sen oikean ja alkavat välittää vähemmän ulkonäöstään. Olen nähnyt tämän tapahtuvan monille ihmisille, monissa muiden parisuhteissa. En väitä että tämä tapahtuisi jokaisessa parisuhteessa, mutta monessa kuitenkin.

Ennen suhdetta monet meistä panostavat täysillä ulkonäköönsä saadakseen suuremmalla todennäköisyydellä seksiä, tai jotta parisuhteen löytäminen olisi helpompaa.
Tavallaan muunnamme näitä seksuaalisia halujamme oman terveytemme, rahatilanteemme ja siten elämämme parantamiseen, jotta parempi elämämme houkuttaisi helpommin potentiaalisia seksikumppaneita tai parisuhdetta luoksemme, eli lisää nautintoa elämäämme.

Kun kepin päässä on houkuttimena karkkia, tulee nähtyä vaivaa karkin saamiseksi, olemme vain ihmisiä jotka metsästävät mielihyvää - Tätä luontoamme on aivan turha yrittää tukahduttaa.
____________________

Muita kirjoituksiani jotka saattavat kiinnostaa sinua:

2 comments:

  1. Kun kaltaisesi marginaaliotus luo sääntöjä poikakaverin saa kanssa, niin onko suurempi pelko siinä, että rakastut mieheen? Vai miksi saat harrastaa seksiä naisten kanssa? Lasketaanko CD/trans-sukupuolinen naiseksi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kun käytännössä vaikka sääntönä olisi että saisin harrastaa seksiä kaikkien kanssa, en silti harrastaisi muuta kuin poikaystäväni ja naisten kanssa. Sillä miksi harrastaa seksiä samanlaisen otuksen kanssa joka löytyy jo. Vähän sama kuin ois maailman parhainta suklaajäätelöä pakastimessa loputtomasti, mutta menisi silti kylille etsimään lisää suklaajäätelöä, mikä olisi tosin huonompaa kuin kotoota löytyvä suklaajäätelö. Suklaajäätelön lisäksi, tykkään vaniljajäätelöstä ja se on homman juju :3

      Delete