Thursday, August 10, 2017

ONNELLISUUS ON VALINTAMinulle iski tänään negatiivinen, hieman masentunut olotila ollessani yksin kotonani samalla siivoillessani hieman räjähtänyttä kotiani. Jonkin aikaa tässä olotilassa velloessani, havahduin miettimään kaikkea lukemaani ja oppimaani. Tämän nopeasti kirjoittaminen toimi myös hyvänä kertauksena itselleni, eikä mua silleen kiinnosta onko tästä jotain hyötyä jollekkin, sillä antaa muiden ryömiä mönjässä.

Sinä itse luot ja valitset ajatukset päässäsi


Miksi mietin negatiivisia asioita, kun vain minä itse voin muodostaa aivoissani tapahtuvan ajattelun? Voin valita mietinkö negatiivista, vaiko positiivista, olen vapaa muodostamaan minkälaisia ajatuksia päässäni tahansa, joten miksi vellon negatiivisuudessa? Onnellisuus on vain ja ainoastaan perspektiivi! Onnellisuus on valinta! Sinä itse luot ajatukset päässäsi! Sinä itse päätät mitä ajattelet! Miksi haluat velloa onnettomuudessa? Miksi haluat miettiä vain negatiivisia asioita, kun voit milloin tahansa miettiä positiivisia asioita elämässäsi? Kysy kovaan ääneen itseltäsi: "Miksi valitsen miettiä negatiivisia asioita? Kun itse valitsen ja muodostan ajatukset päässäni?"

Elämäsi ja onnellisuutesi on sinun käsissäsi, eikä muiden. Elämäsi ja ajatuksesi ovat vain ja ainoastaan sinun ja voit vaikuttaa niihin koska ne ovat täysin sinun, miksi siis murehtia kun olet itse vastuussa onnellisuudestasi? Ei tule sitä päivää kun prinssi valkoisella ratsulla ratsastaa luoksesi ja tekee sinusta onnellisen, sillä onnellisuutesi on sinusta itsestäsi kiinni, sinä itse luot ajatukset päässäsi. Kärsimme suurimman osan ajastamme elämässämme mielikuvituksessamme, emmekä todellisuuudessa.

Itsensä vertaileminen on itsensä epäkunnioittamista


Lakkaa myös vertailemasta itseäsi ja elämääsi muihin, vertailu luo tuskaa ja on itsensä epäkunnioittamista, keskity itseesi äläkä muiden suorituksiin tässä elämässä. Tai vaihtoehtoisesti, silloin kun vertailet, miksi sinulla on tapana vertailla itseäsi aina niihin jotka ovat edelläsi jossain asiassa? Miksi et vertaile itseäsi niihin, joilla menee huonommin jonkun tietyn asian suhteen? Tämä olisi enemmän itseäsi kunnioittavaa - Jokainen meistä haluaa kunnioittaa itseään, sillä itserakkaus on tervettä ja loistava asia.


Mieletön itserakkaus on hyvä asia!


Jopa aivan mieletön itserakkaus on oikeasti ihan hyvä juttu, miksei olisi? Vaikka ajattelisit aivan oikeasti olevasi maailman täydellisin, ihanin, kaunein ja erikoisin jossain, tai olevasi järkevämpi kuin muut, niin näissä ajatuksissa ei ole mitään väärää, sillä ajatusrikollisuutta ei ole olemassa! Vain sillä on väliä miten kohtelemme muita ajatuksistamme huolimatta. Periaatteessa vaikka miettisit ajatuksia joihin liittyy ihmisiä ja rynnäkkökonekivääri, ei siinäkään ole mitään väärää, niin kauan kun et toteuta sitä oikeasti. Pedofiliastakin tulee rikos, vasta silloin kun halu toteutetaan käytännössä. Voit siis ihan vapaasti visoida muut ihmiset ryömimässä vihreässä mönjässä ja istua mielessäsi valtaistuimella, sillä sinä olet oman elämäsi kuningas tai kuningatar jokatapauksessa.

Lakkaa murehtimasta sitä mitä et voi kontrolloida


Lakkaa myös murehtimasta asioita joita et voi kontrolloida, sillä miksi vitussa murehtia jotain mitä ei voi kontrolloida, kun siitä ei ole yhtään mitään vitun hyötyä ja se on aivan helvetin tyhmää energian haaskausta. Oikeasti, et voi kontrolloida edes mainettasi niin paljon kuin luulet, kuka tahansa voi yllättäen alkaa levittää huhua joka pilaa maineesi täysin, lopeta siis maineesi kontrollointi. Ole muutenkin vapaa muiden ihmisten rajoittavista typerien ajatusten ja mielipiteiden kahleista, sillä ihmisten arvotkin ovat vain illuusio, niitä ei ole oikeasti olemassa. Maailmassa on yli seitsemän miljardia ihmistä joista jokaisella on erilaiset arvot, jotka muodostuvat mielipiteistä ja mielipideasiat ovat tunnetusti täyttä paskaa, eivätkä mikään absoluuttinen totuus joiden mukaan tulisi elää elämäänsä.

Onnellisuus on valinta. Onnellisuus on vain perspektiivi. Sinä itse luot ajatukset päässäsi. Sinä itse päätät mitä ajattelet. Miksi haluat velloa onnettomuudessa? Onnettomuudessa vellominen on valinta. Elämäsi ja ajatuksesi ovat sinun. Elämäsi ja onnellisuutesi ei ole muiden käsissä. Lakkaa murehtimasta asioita joita et voi kontrolloida. Haluaminen ei luo tuskaa, kärsimättömyys luo.
 __________________________________

Muita artikkeleitani jotka saattavat kiinnostaa sinua, tästä ja toisesta blogistani

No comments:

Post a Comment