Wednesday, August 02, 2017

Penis ja Koppakuoriaisten vankiMakoilen tyytyväisenä sängylläni laittautuneena kauniiksi, minulla on vain alusvaatteet päälläni. Otan kiimaisen kullini pikkuhousuistani ulos, laitan seksikkäät silmäni kiinni ja alan hyväilemään kaluani, keskittyen vain käden liikkeen tuomaan nautintoon.
Avaan silmäni ja katson penistäni, koska outo tunne havahduttaa minut. Silmäni avatessani huudan kauhistuneena ja paniikissa "Mitä helvettiä!". Peniksessäni roikkuu ja kiipeilee ainakin yli viisi mustaa koppakuoriasista tahmaisine mustine jalkoineen. Revin niitä paniikissa itkien irti ja tunnen niiden jalkojen tahmaisuudeen vielä paremmin penikseni iholla tätä tehdessäni, oksettavaa! Mitä helvettiä täällä tapahtuu! Huomaan sängyssäni ryömivän kymmeniä mustia koppakuoriaisia - Olen paniikissa - Niitä on katonrajassakin ja kärpäsiäkin löytyy kuoriaisten lisäksi.

Jostain ilmestyy huoneeseeni siskoni, joka alkaa mitään minulle sanomatta lätkimään yhtä kuoriaisista keltaisella kärpäslätkällä. "Kuoriainen ei kuole! Kärpäslätkä ei toimi!" Hän huutaa kun on lätkinyt samaa kuoriaista jo kolme kertaa. Kärpäslätkä on rikki - Joten otan toisen kärpäslätkän, punaisen värisen, jolla piiskaan voimakkaasti siskoni lätkimää kuoriaista. Kuoriaisen kuori irtautuu kärpäslätkän iskusta ja kuoriaisen punaisena loistavat hyönteisen sisälmykset paljastuvat irtoutuneen kuoren alta.

... Argh! Herään järkyttyvästä ja häiriintyneestä unestani iloisena ja onnellisena siitä ettei sukupuolielimissäni tai huoneessani kiipeile kuoriaisia. Jos tämä uni symboloi jotain, niin en halua tietää että mitä. Ehkä pelkään sukupuolitauteja, vaikkei sellaisia minulla ole koskaan ollut, jollei lasketa hiivatulehdusta joka oli esinahassani, jonka sain kuitenkin hoidettua viikossa pois käyttämällä apteekista haettuja voiteita. Mistä se oli tullut? En tiedä. Hiivatulehdus tosin ei ole varsinaisesti sukupuolitauti ja miehillä se ilmenee vain esinahan tulehduksena. Mies, jos esinahkasi punottaa monta päivää, mene lääkäriin, se on todennäköisesti vain hiivatulehdus. Mutta ei tästä aiheesta nyt enempää.

Normaalisti en kirjoittele unistani, mutta koppakuoriaisten valtaus oli jo Nobel-palkinnon tai vähintäänkin best sellerin arvoinen, joten pakkohan siitä oli kirjoittaa, saatana vasemmalla olkapäälläni käski. Tästä voisi tuottaa myös elokuvatrilogian "Penikseni ja koppakuoriaisten "kivi"", "Penis ja kuoriaisten kammio" ja "Penis ja kuoriaisten vanki".
_________________________________

Muita kirjoituksiani jotka saattavat kiinnostaa sinua:

No comments:

Post a Comment