Friday, August 04, 2017

Saatananpalvontaa, Kuolleita Eläimiä, Dominamekkoa ja Tuoksuja

Heinäkuun lopun ja tämän kuun alun söpöjä kuulumisiani.

Jumala ei enää päästä taivaaseen

Noin puolet kirjatilauksistani on vihdoin saapunut perille - Amazonista siis tilattuja nämä. Päätin kasvattaa omaa pikku kirjakokoelmaani joka kuukausi parilla kirjalla. Olen hyvin kiinnostunut kaikenlaisesta jota "ei kannata lukea" tai "ei saa lukea" ja se on jo yksi hieno syy lukea näitä - Koskee musteeseen ja paperiin niin henki lähtee tietysti - Ja tietysti saa materiaalia, inspiraatiota ja ideoita omiin teoksiinsa, joilla on jo alustavat nimet "Betrayer of the Code", "One Thousand Rules" ja "The Book of The Cryptic", fiktiota ja faktaa ja kaikkea siltä väliltä. Ne valmistuu jollei joku mielikuvitus olento raiskaa minua sitä ennen - Tykkään hei kirjoittaa, yksi kulaus sille.

Aleister Crowleyn "The Book of The Law" itseasiassa jo luinkin, se on varsin loistava teos, vaikkakin kirjoitus oli suurimmaksi osaa sellaista että näihin perehtymätön vain avaisi tuon pienen punaisen kirjan kirjan keskeltä, lukisi pari riviä ja toteaisi "en tajua mistään mitään". Odotan innolla muidenkin Aleister Crowleyn teosten lukemista. Kirjasta The Book of The Law: "I am the secret serpent coiled about to spring: In my coiling there is joy. If I lift up my head, I and my Nuit are one. If I droop down mine head, and shoot forth venom, then is rapture of the earth, and I and the earth are one"

Tästä kirjojen söötistä kasasta kuitenkin "Tree of Qliphoth" kiehtoo minua eniten, joka siis käsittelee Kabbalah:sta tuttua Elämänpuun pimeää puolta / "juuria"- Kuolemanpuuta (Tree of Death, Tree of Qliphoth). Koitin lukea tästä ilman kirjojen apua artikkeleita netistä, mutta en saanut kovinkaan suurta määrää infoa irti, netissä nimittäin on hyvin pieni kasa artikkeleja ja informaatiota tästä, jota pitää kissojen ja koirien kanssa metsästää ennen kuin löytää mitään kivaa mistä Jeesus ei tykkää.

Jos PVC kuuluu vain makuuhuoneseen, mulla on tosi iso makuuhuone
Tilasin itselleni PVC mekon (viimeksi oli PVCtä 2014), jota olen tykännyt pitää ylläni tosi paljon, tässä materiaalissa vain on jotain ihanaa ja vaikka tätä käyttää normaalien ihmisten arkena, ihmiset jaksavat tuijottaa korkeintaan pari sekuntia ja jatkavat sitten taas omia askareitaan. Kankaanpalat ovat vain kankaanpaloja, deal with it.

"No more sugar"
Poikaystäväni osti minulle täytetyn eläimen (jolla on hassut silmät), se on mitä luultavammin naali tai jokin muu kettulaji. Nimesin hänet Mr Sammyksi. Ja koska tämä otus on ostettu iltatorilta, minä tai poikaystäväni emme tukeneet mitään turkiskauppaa, kunnioitan vain tätä söpöä eläintä, pitämällä sitä huoneessani.

"To live is to die"

Rakkaani osti minulle myös koruja joissa on molemmissa tiikerinsilmä (Tiger's Eye) nimistä kiveäTilasin vesikäärmeen, kuolleen sellaisen. Mulla on selkeesti joku juttu nyt kuolleisiin eläimiin menossa. Käärme symboloi minulle lähinnä eniten tietoa ja tietämystä (eng. knowledge & wisdom), joka on minulle tärkeää, seksin jälkeen parasta on lukeminen. Käytännössä liitän nykyään tosi moneen asiaan symboliikkaa, se saa asiat tuntumaan merkityksellisemmiltä.


Kultani toi minulle tuliaisena Puolan reissultaan hajuvettä, josta huomasin pitäväni erittäin paljon. Tästä tuli nyt yksi lempihajuvesistäni myskin ja vaniljan tuoksuisten hajuvesien lisäksi. Lisäksi muruni hemmotteli minua viemällä minut ravintolaan ja Särkänniemeen, mutta niistä nyt ei ole valitettavasti kuvia, vaikka kivaa oli, ihan kaikkea ihanaa ei tule tietenkään aina kuvattua. Se laite nimeltään X oli ehkäpä Särkänniemen parhain laite, ylösalaisin oleminen vain turvakaarien varassa on aika jännittävää.


Ebaysta saa aromaterapiajuttuja, hyvältä tuoksuvia tuoksuöljyjä. Vanilja ja myski ovat näistä tosi ihania, vaikkei valkoinen myski olekkaan aitoa myskiä, sillä aito myski on eläinperänen tuoksu ja tosi kallista verrattuna valkoiseen myskiin. Sanotaan että myski on tuoksuista seksuaalisin ja siltä se kyllä tuoksuukin, Alyssa Ashley Musk hajuvesi on jotain aivan taivaallista. Äitini käytti sitä monesti ja huomasin tykkääväni tästä tuoksusta jo teininä, vaikkei ollut silloin vielä mitään hormonihoitosuunnitelmia edes.

Lisäsin kuvatekstin
Loppuun vielä pari selfietä ihanassa mekossani <3


_____________________________

Muita kirjoituksiani jotka saattavat kiinnostaa sinua:

No comments:

Post a Comment