Tietoja Minusta (Outdated)Tätä blogia kirjoittaa pienessä kaupungissa asuva suomalainen trans/transgender nainen.
Tämä blogi kertoo transsukupuolisena naisena elämisenä Suomessa, asioita transsukupuolisuudesta joista harvemmin kehdataan puhua ääneen ja tietysti faktoja transsukupuolisuudesta yleisesti.
Blogini kertoo myös kaikenlaisista kuulumisistani, mystiikasta, terveydestä sun muusta, mitä nyt milloinkin tekee mieli kirjoittaa.

Aloin ylläpitämään pinkkiä blogiani koska haluan rikkoa stereotypioita, jakaa tietoisuutta transsukupuolisuudesta / sukupuolivähemmistöistä yleisesti ja näyttää ettei transsukupuolisuus ole millään tavalla keneltäkään pois, en satuta ketään ja jokaisella on oma valta päättää siitä mitä ulkonäölleen tekee. Haluan kannustaa ihmisiä olemaan rehellisiä itselleen, ja olemaan oma itsensä.  Samalla blogini toimii myös varsin hyvin itseni kehittämisessä, koska asioiden kirjoittaminen auttaa sisäistämään ja oppimaan paremmin.

Yksi harrastuksistani on elektronisen musiikin tekeminen, josta tulen varmasti myös kirjoittelemaan blogiini.

Pidän naisellisuudesta, kauneudesta, rakkaudesta, taiteista, pienistä kaneistani, afrikkalaisesta taiteesta / antiikista / koriste-esineistä, pvc:stä, videopeleistä (myös retro), Marvel & DC Comics sarjakuvista, seksikkäistä alusvaatteista, viineistä (varsinkin valkoviinistä), lävistyksistä, tatuoinneista, elokuvista, mytologioista, mystiikasta ja introverttina ihmisenä tietty omissa oloissani olemisesta ja asioiden tutkimisesta.

Jos jäi jotain kysyttävää tai haluat muuten vain tulla juttelemaan, niin tavoitat minut parhaiten Facebookista, jossa joudun Facebookin pakottamana käyttämään nimeä Lauren Enkeli, sillä Facebook ei anna minun enää vaihtaa nimeäni.


No comments:

Post a Comment